Sunnuntai 18.6

Eilen kävimme Minin kanssa Lemmikkiareenan Match Show'ssa. Koiria oli paikalla yllättävän vähän, viitisenkymmentä, johtuen varmaankin kuumasta kesäpäivästä. Onneksi Areenalla ei kuitenkaan ollut liian lämmintä, viilennystä toivat aukiolleet ovet ja leppeä kesätuuli.
Avoin luokka oli vasta viimeisenä ja pareja vain 4. Me esiinnyimme viimeisessä parissa treenikaveri-sheltin kanssa :) Mini heilutti yllättäen jopa häntäänsä, seisoi lattialla ihan kauniisti, mutta liikkuminen oli osittain vetämistä, osin hyppimistä. Pöydällä neiti veti taas aivan matalaksi, iso liikkuva taso ei miellyttänyt ujoa koiraa ollenkaan. Tästä huolimatta Mini sai punaisen nauhan, olin todella yllättynyt! Punaisten parasta valitessa tyty sai kuitenkin cavalierille tyypillisen "kurnutuskohtauksen" (reserve sneezing tms. hienolta nimeltään) eikä näin ollen suostunut kunnolla juoksemaan, seisomisesta puhumattakaan, joten jäimme neljänneksi. Eipä haitannut ollenkaan, palkinnoksi Mini sai ruusukkeen lisäksi pari puruluuta, ruokinta-automaatin ja pikkuisen pussillisen ruokaa. Hah, aivan kuin meillä jotain automaattia koirilla pystyisi käyttämään... Lapsethan sen ovatkin nyt leluksi omineet.
Miellyttävä reissu tämä oli joka tapauksessa. Plussaa oli heiluva häntä ja kauniisti paikallaan seisominen, mitä ei aiemmissa kehissä ole vielä nähty kuin hetkittäin. Ehkäpä Mini alkaa tottumaan noihin puuhiin.

106223.jpg
Mount Sarplier Alina aka Mini 17.6.2006