Oletetun "mammalomatauon" jälkeen Mini oli taas virtaa täynnä, kun maanantaina suuntasimme ryhmämme treeneihin. Uskomattoman motivoituneena neitonen kurvasi hyppyradan läpi ja oli kuin ei taukoa olisi ollut ollenkaan. Kauniisti odotti vuoroaan kentän laidalla käydessäni rataa läpi ja sitten mentiin!

Ohjaaja meillä oli taas vaihtunut ja tykkäsin Maikin vetotyylistä kovasti. Hän sanoi asiasta, kehui kun aihetta oli mutta sopivan tiukasti virheistä mainitsi. Lisäksi antoi vinkkejä miten saattaisin saada koirasta ja itsestäni enemmän irti ja yllätyin suuresti, kun rata todellakin meni näillä neuvoilla paremmin :) Olen erittäin tyytyväinen ja motivoitunut jatkamaan treenejä talven yli.

Rata meni Miniltä hienosti, samoin hyppysuora jolla harjoittelimme 'eteen'-käskyä. Myöskin keinu oli sivussa itseharjoittelua varten ja yllättäen koiruus meni senkin pienen houkuttelun jälkeen, kun muistin itse pysyä jämäkkänä enkä antanut koiralle vaihtoehtoa. Ihanata, ehkä pääsemme jo marraskuussa omiin kisoihin jos näin hyvin pyörähtää harjoituskausi käyntiin! :)