Pienet tilliäiset ne vaan kasvaa. Poika rikkoi tänään puolen kilon rajapyykin ja tyttö tulee omaa vauhtiaan perässä. Tyytyväisiä ovat lapsoset, ei paljon ääniä pentulaatikosta kuulu. Mini-mamma ei lapsiaan näköpiiristä juuri laske edes ruokailun ajaksi, eväslautanen on tarjottava petille jotta rouva suostuu syömään :D Ulkonakin käydään häthätää tarpeet tekemässä ja hihna tiukalla juostaan kotiin takaisin. Eihän sitä tiedä jos vaikka joku olisi vaavit sillä välin varastanut ;)

Vauvat saivat työnimikseen Wille ja Iines. Näillä nimillä niitä nyt kutsutaan, kunnes uudet omistajat aikanaan ilmoittavat valitsemansa kutsumanimet. Virallisia nimiäkin mietiskellään ja tällä hetkellä vahvoilla ovat Great And Wild sekä tytölle joko Garden Rose tai Golden Shadow/Shine. Tokihan kasvattaja tekee sen lopullisen valinnan, mutta olen iloinen saadessani pähkäillä sopivia nimivaihtoehtoja :)

Minille varasin ajan tikkien poistoon ensi maanantaiksi. Haava kun tuntuu kutiavan parantuessaan ja varsinkin lenkillä käyminen on yhtä rapsuttelua. Onneksi tikkirivi kuitenkin näyttää siistiltä, ei eritä eikä punoita normaalia enempää. Täydet pisteet myös eläinlääkärille, joka teki leikkauksessa erittäin kaunista jälkeä! Haavaa tuskin tulee kovinkaan selvästi huomaamaan myöhemmin.

Päivitin muuten kotisivuillemme tänään uusia kuvia lapsosista, käykäähän kurkkaamassa! :)