Onpas jääneet nyt kirjoittelut ihan tyystin. Syksy meni itsellä kaamosväsymystä potien eikä aika ja energia riittänyt aktiiviseen treenaukseenkaan, mutta nyt uuden kauden alkaessa päätin vähän tsempata. Tosin vain omaksi iloksi, sillä ensi kuussa odottelemme taas juoksuja, joista Mini on tarkoitus astuttaa. Kisavalmennus alkakoon sitten kunnolla kesällä, olettaen toki että pentuja tulee.

Tänään kävimme hallilla toteamassa, etteivät harjoitukset oikeasti vielä alkaisikaan viikkoon. Onneksi paikalla oli agilityvastaava jonka johdolla otimme muutamia harjoituksia, ettei nyt ihan turhaan toiselle puolen Kuopiota tullut reissattua. Paljon onkin tullut uutta, ihan esteiden perusopetuksesta kuin ohjaamisestakin! Muun muassa kepeille aletaan Mininkin kanssa harjoitella nyt avustajan kanssa oikean keppivälin löytymistä niin, että avustaja palkkaa koiran sen mentyä ensimmäisen välin. Jospa tuo koissu alkaisi hieman tällä tavalla irrota myös kepeillä.

Valssiharjoitus kahdella putkella ja hypyillä oli melkoisen haastava, vaikka näyttikin helpolta. Tätä otimme muutamaan kertaan ja itseltäni vaati todella ajatustyötä, että tajusin miten "rata" pitää mennä. Vanhuus ei tule yksin? ;) Ihan innokkaasti Mini kuitenkin hommia teki, iloisena pitkästä aikaa päästessään harjoituksiin. Hieman harmia tuotti säikähtäminen nuoren harjoituskaverin koettaessa tulla tekemään tuttavuutta, Mini kun on muutenkin ujo toisia koiria kohtaan niin yhtäkkinen leikkiin kutsu oli sille aivan liikaa. Onneksi kuitenkin on niin perso makupaloille, että melko nopeasti palautui säikähdyksestään. Lopuksi otin vielä pari estettä, ettei jäisi kammoa ja hyvinhän nekin meni. Ensi viikolla uusiksi!

Niin ja vielä toivottelen hyvää tätä vuotta kaikille lukijoille! :)